panpro-blue-orange

ТУ У 20.4- 39681512 – 001:2016.
Засіб для ополіскування кухонного та столового посуду в посудомийних машинах.

Опис продукту: Рідина щільністю 1,1 кг/дм3 , концентрація водневих іонів (рН) – 2,5-3,0. Склад: підготовлена вода, ПАР, кислота лимонна. Допускається осад, який не впливає на миючу здатність.

Область застосування: Високоефективний засіб для ополіскування вимитого посуду в посудомийних машинах. Попереджує утворення на поверхні посуду розводів від крапель води та надає посуду додатковий блиск.

Рекомендації до застосування: Підключити каністру до лінії. Дотримуватись дозування згідно інструкції по застосуванню посудомийної машини. Встановити параметри дозування для забезпечення робочих концентрацій засобу, в залежності від температури миття та ступеню забрудненості посуду.

Характеристики: Забезпечує легке стікання крапель з поверхні посуду завдяки речовинам, які входять до складу засобу і знижують поверхневе натяжіння води. Утворює на поверхні посуду захисну плівку. Ефективно усуває неприємні запахи всередині посудомийної машини та забезпечує приємний лимонний аромат. Прискорює висихання вимитих поверхонь.

Не рекомендується застосовувати для ополіскування посуду з алюмінію та срібла та використовувати занадто велику кількість ополіскувача, оскільки це призводить до появи плям, розводів та помутніння помитого посуду.

Екологічна оцінка : ПАР біологічно розкладаються. Об’єкт відповідає наступним вимогам безпеки для здоров’я людини: залишкові кількості поверхнево-активних речовин у змивах з оброблених поверхонь (не більше, мг/дм3 ): неіоногенні, аніоноактивні – 1,0; шкіроподразнююча та сенсибілізуюча дія робочих розчинів – 0; концентрація водневих іонів змивної води після обробки засобом (рН, од., не більше) – 6,0; згідно СанПІН № 6026 Б-91, «Санітарні правила і норми по виробництву та застосуванню товарів побутової хімії».

Термін зберігання – 2 роки
Фасування – 5, 10